Vážení zákazníci, v předvánočním čase může naskladnění zboží překročit dobu 72 hodin.

Hodnocení obchodu

5,0 72 hodnocení
Přidat hodnocení
5
70x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Marcela Kubicová | 6.11.2019
M Avatar autora Marika | 8.10.2019
Dekuji za rychle dodani. Kozmetiku pouzivam teprve kratce ale musim rict ze je opravdu kvalitní. Doporucuji enzymaticky peeling,ocny krem. Rozhodne se do vaseho obchodu jeste velice ráda vratim. Dekuji
T Avatar autora TVÁŘ & TĚLO (Administrátor) 9.10.2019
Děkujeme za milé hodnocení. Věříme, že do budoucna vyzkoušíte i další přípravky z řady Larens. Rádi Vám poradíme v případě potřeby.
HV Avatar autora Hedvika Vrbická | 11.9.2019
Repair Gel - spokojenost. Splňuje, mé očekávání.
EV Avatar autora Eliška Vondráková | 3.9.2019
IT Avatar autora Ilona Továrková | 25.8.2019
DB Avatar autora Dagmar Balgová | 11.8.2019
Vše ok. Děkuji.
MZ Avatar autora Monika Zrnová | 2.7.2019
JV Avatar autora Jana Voštová | 22.6.2019
K Avatar autora Kamila P. | 16.6.2019
Skvělý aqua sprej na osvěžení a peptidový repair je úplně perfektní. Pomohlo mi to s pletí, co jsem to objevila u kosmetičky. Micelární voda krásně voní. Příště objednávám ještě krém a pro přítele také. Věci přišly zabalené v bublinkové obálce. Aqua sprej mi bohužel přišel trochu rozlitý, protože se při přepravě otevřel. Možná by byla lepší krabice.
T Avatar autora TVÁŘ & TĚLO (Administrátor) 16.6.2019
Děkujeme za kladné hodnocení. Mrzí nás, že Vám Aqua Spray přišel otevřený, toto se nám ještě nestalo, produkty balíme ještě do fólie a následně dáváme do obálky. Krabice používáme pro větší objednávky.
JK Avatar autora Jana Kucerakova | 13.6.2019
MH Avatar autora Monika Heroldová | 3.6.2019
VD Avatar autora Veronika Dzuganova | 3.6.2019
Avatar autora Marie Černíková | 20.5.2019
JK Avatar autora Jana Kroupová | 19.5.2019
HM Avatar autora Hana Macková | 14.5.2019
LP Avatar autora Lucie Pecková | 7.5.2019
JP Avatar autora Jana Palinčáková | 7.5.2019
Jsem velice spokojená
AC Avatar autora Alena Crhová | 23.4.2019
J Avatar autora Jana | 21.4.2019
spokojená
MH Avatar autora Marie Hejbalová | 21.4.2019

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 73

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.