Hodnocení obchodu

5,0 164 hodnocení
5
161x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.11.2021
s produkty jsem spokojena, rychlé jednání
Avatar autora Jana Šotová | 14.11.2021
veliká spokojenost, nemá chybu
Avatar autora | 9.11.2021
zboží dostanu pohodlně až do domu
J Avatar autora Jana | 28.10.2021
Úžasné :-)
Z Avatar autora ZV | 25.10.2021
100 % spokojenost
P Avatar autora Petra F. | 7.10.2021
Profesionální přístup, rychlé dodání
Avatar autora Jana Šotová | 20.9.2021
velká spokojenost
Avatar autora | 6.9.2021
Přehledné web stránky, rychlé a snadné vyhledávání produktu. Rychlé doručení.
Avatar autora (Administrátor) 29.11.2021
Moc děkujeme za recenzi a Váš nákup, paní Šílená. Věříme, že budete s našimi produkty spokojená. Tým Tvaratelo.cz
P Avatar autora Petra R. | 2.9.2021
S obbchodem jsem spokojená, přehledný eshop, rychlé dodání.
LK Avatar autora Lenka Křehlíková | 26.8.2021
S tímto obchodem jsem 100% spokojena.Chválím za rychlé dodání,super produkty,které mi naprosto vyhovují.A tomuto týmu děkuji za dárečky,kterými jsem pokaždé překvapena.
T Avatar autora Tvář & Tělo (Administrátor) 28.8.2021
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení a těšíme se na další nákup na našem e-shopu.
VP Avatar autora Vladislava Pavlíková | 24.8.2021
velmi
Avatar autora | 17.8.2021
Rychlost dodání
Z Avatar autora Zbyněk | 9.8.2021
100 % spokojenost. Doporučuji!
Avatar autora Lenka Šulistová | 5.8.2021
Velmi spokojená,krásně zabalené, dodání taky super.Jen me zarazilo ze pudr je pouze v plastovém pouzdře a pokaždé když ho rozdělávám mi vypadne..takže jediné co mi vadí je obal produktu..
T Avatar autora Tvář & Tělo (Administrátor) 5.8.2021
Velmi děkujeme za Vaše hodnocení. Ano, pudr je určen do kazetky Larens kterou lze na eshopu zakoupit. Zapracujeme na upozornění, aby to při nákupu bylo více patrné. Tvář & Tělo
Avatar autora | 4.8.2021
+ super obchod
+ spolehlivý

Balíček dorazil v pořádku, perfektně zabalený. S obchodem mám skvělé zkušenosti. Doporučuji!
LV Avatar autora Libuše Vosecká | 17.7.2021
Moc velká spokojenost
KD Avatar autora Kateřina Daňková | 28.5.2021
Byla jsem moc spokojená
Avatar autora | 21.5.2021
S produkty jsem spokojena až na špatně fungující uzávěr Peptidum face gel. Bohužel tuto zkušenost mám i s uzávěrem na Biopeptide serum spray
Avatar autora | 3.5.2021
+ rychlost dodání

F Avatar autora furkova@volny.cz | 2.5.2021
Rychlé dodání, výborná komunikace při potřebě změny v objednávce
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.

obchod TVÁŘ & TĚLO je oficiálním partnerem spol. WellU