Hodnocení obchodu

5,0 80 hodnocení
Přidat hodnocení
5
78x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VK Avatar autora Václava Koubkova | 21.1.2020
Jsem spokojená
BS Avatar autora Blanka Skrášková | 19.1.2020
Velmi spokojená.
MA Avatar autora Maria Astalosová | 14.1.2020
Jedním slovem úžasné. Osviezujici,jemná a pleť mám jako miminko.
D Avatar autora Denisa | 27.12.2019
Objednávala jsem těsně před Vánocemi a balíček dorazil hned druhý den po zadání objednávky. Mohu tedy určitě doporučit. Také chválím komunikaci obchodu. Určitě brzo objednám znovu.
AC Avatar autora Alena Crhova | 18.12.2019
Ano
JK Avatar autora Jana Kadlecová | 16.12.2019
super , rychlost
EV Avatar autora Eliška Vicianová | 27.11.2019
IT Avatar autora Ilona Továrková | 23.11.2019
MK Avatar autora Marcela Kubicová | 6.11.2019
M Avatar autora Marika | 8.10.2019
Dekuji za rychle dodani. Kozmetiku pouzivam teprve kratce ale musim rict ze je opravdu kvalitní. Doporucuji enzymaticky peeling,ocny krem. Rozhodne se do vaseho obchodu jeste velice ráda vratim. Dekuji
T Avatar autora TVÁŘ & TĚLO (Administrátor) 9.10.2019
Děkujeme za milé hodnocení. Věříme, že do budoucna vyzkoušíte i další přípravky z řady Larens. Rádi Vám poradíme v případě potřeby.
HV Avatar autora Hedvika Vrbická | 11.9.2019
Repair Gel - spokojenost. Splňuje, mé očekávání.
EV Avatar autora Eliška Vondráková | 3.9.2019
IT Avatar autora Ilona Továrková | 25.8.2019
DB Avatar autora Dagmar Balgová | 11.8.2019
Vše ok. Děkuji.
MZ Avatar autora Monika Zrnová | 2.7.2019
JV Avatar autora Jana Voštová | 22.6.2019
K Avatar autora Kamila P. | 16.6.2019
Skvělý aqua sprej na osvěžení a peptidový repair je úplně perfektní. Pomohlo mi to s pletí, co jsem to objevila u kosmetičky. Micelární voda krásně voní. Příště objednávám ještě krém a pro přítele také. Věci přišly zabalené v bublinkové obálce. Aqua sprej mi bohužel přišel trochu rozlitý, protože se při přepravě otevřel. Možná by byla lepší krabice.
T Avatar autora TVÁŘ & TĚLO (Administrátor) 16.6.2019
Děkujeme za kladné hodnocení. Mrzí nás, že Vám Aqua Spray přišel otevřený, toto se nám ještě nestalo, produkty balíme ještě do fólie a následně dáváme do obálky. Krabice používáme pro větší objednávky.
JK Avatar autora Jana Kucerakova | 13.6.2019
MH Avatar autora Monika Heroldová | 3.6.2019
VD Avatar autora Veronika Dzuganova | 3.6.2019

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 81

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.