Hodnocení obchodu

5,0 148 hodnocení
5
145x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KD Avatar autora Kateřina Daňková | 28.5.2021
Byla jsem moc spokojená
Avatar autora | 21.5.2021
S produkty jsem spokojena až na špatně fungující uzávěr Peptidum face gel. Bohužel tuto zkušenost mám i s uzávěrem na Biopeptide serum spray
Avatar autora | 3.5.2021
+ rychlost dodání

F Avatar autora furkova@volny.cz | 2.5.2021
Rychlé dodání, výborná komunikace při potřebě změny v objednávce
Avatar autora | 23.4.2021
+ Rychlost dodání a velmi milé překvapení v podobě dárku

Avatar autora | 17.4.2021
+ Jsem naprosto spokojená s výrobky i s dodáním. Dokonce jsem k výrobkům dostala i dárečky. Takže za mě max. spokojenost. Jde vidět, že se o klienty starají.

V Avatar autora Věra | 9.4.2021
S obchodem jsem velmi spokojená, byl to můj první nákup a určitě se zase vrátím. Dodání bylo opravdu rychlé, jeden den objednáno, druhý den přivezeno. A zároveň potěšil dárek se vzorky produktů.
T Avatar autora TVÁŘ & TĚLO (Administrátor) 9.4.2021
Děkujeme za milé hodnocení a budeme se těšit na další nákup. Věříme, že budete s produkty i vzorky spokojena.
EM Avatar autora Eva Martincová | 8.4.2021
Super obchod, rychlé a spolehlivé dodání.
Avatar autora | 6.4.2021
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Přehledný eshop

N Avatar autora narlinxx | 31.3.2021
1
AS Avatar autora Andrea Sikorová | 29.3.2021
Rychlé dodání, bez problémů a super výrobky!
R Avatar autora Roman | 27.3.2021
Velká spokojenost, děkuji a doporučuji.
MN Avatar autora Miroslava Nová | 26.3.2021
Velmi rychlé dodání,krémy super,velká spokojenost i s vitamíny.Dekuji
MM Avatar autora Marie Mrázová | 25.3.2021
Spokojená
Avatar autora Růžena Žemličková | 20.3.2021
Velmi spokojena. Jsem z Hradce Králové a doporučila jsem vám za tak krátký čas 3 zákaznice 2 z HK a 1 z Chrudimi. Budu tak konat dále ať jsou starší ženy taky pěkné. Zdraví Žemličková
T Avatar autora TVÁŘ & TĚLO (Administrátor) 21.3.2021
Velice děkujeme za krásné hodnocení. Moc si vážíme Vašeho doporučení na náš e-shop.
L Avatar autora Lucie | 20.3.2021
Komunikace s obchodem na jedničku a rychlé dodání zboží :-)
T Avatar autora TVÁŘ & TĚLO (Administrátor) 21.3.2021
Děkujeme Vám za milé hodnocení.
Avatar autora | 18.3.2021
Přehledný a příjemný vzhled web stránek. Snadná a rychlá objednávka produktů.
Avatar autora | 5.3.2021
Spokojenost
Avatar autora | 5.3.2021
Velmi rychlé dodání.
H Avatar autora Hana | 26.2.2021
Zatím vše super!
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.

obchod TVÁŘ & TĚLO je oficiálním partnerem spol. WellU